Els noms dels carrers

De Català a Cort
La revisió el 11:59, 26 abr 2017 per Jmo (Discussió | contribucions) (Explicació sobre cerca)
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Llista actual dels noms dels carrers de Palma

Els noms estan ordenats alfabèticament a partir del nucli ("carrer de la Mar")). Cal tenir en compte que el nucli va precedit d'una part genèrica ("carrer de la Mar") i, sovint, preposicions i articles ("carrer de la Mar"). De vegades, el nom inclou informació complementària ("carrer de Miquel Estelrich, Equilibrista (1913-1987)"), que apareix normalment només a les plaques que es col·loquen als cantons, i no té valor postal. Quan escrivim un nom de carrer no hem d'incloure aquesta informació.

Podem escriure els noms amb la versió completa ("carrer de la Mar"), sense deixar articles ni preposicions, o amb una versió abreujada.

Ajuda per a la cerca:

La cerca només es refereix al nucli del nom, tant l'actual com els anteriors. No distingeix majúscules de minúscules ni lletres accentuades de les que no duen accent. Si se cerca més d'una paraula, es tornen les les entrades que contenen totes les paraules, en qualsevol ordre. Podeu fer servir les cometes per a indicar el principi o el final d'un mot. Per exemple, "mar" només troba carrers que contenguin la paraula mar. "mar torna també carrers amb paraules com Martí. mar" troba carrers amb paraules acabades en mar, com Biniamar.

Esperau...
Nom actual Nom(s) anterior(s) Codi