Diferència entre revisions de la pàgina «Els noms dels carrers»

De Català a Cort
Dreceres ràpides: navegació, cerca
(Primera versió funcional)
Línia 6: Línia 6:
  
 
{{infocarrer}}
 
{{infocarrer}}
 +
 +
<div class="toccolours mw-collapsible mw-collapsed">
 +
Ajuda per a la cerca:
 +
<div class="mw-collapsible-content">
 +
Podeu fer servir les cometes per indicar el principi o el final d'un mot. Per exemple, '''"mar"''' només troba carrers que contenguin la paraula "mar". '''"mar''' torna també carrers amb paraules com "Martí". '''mar"''' troba carrers amb paraules acabades en "mar", com "Biniamar".
 +
</div>
 +
</div>
  
 
{| style="width:90%" class="wikitable" id="carrerstrobats"
 
{| style="width:90%" class="wikitable" id="carrerstrobats"

Revisió del 14:15, 25 abr 2017

Llista actual dels noms dels carrers de Palma

Els noms estan ordenats alfabèticament a partir del nucli ("carrer de la Mar")). Cal tenir en compte que el nucli va precedit d'una part genèrica ("carrer de la Mar") i, sovint, preposicions i articles ("carrer de la Mar"). De vegades, el nom inclou informació complementària ("carrer de Miquel Estelrich, Equilibrista (1913-1987)"), que apareix normalment només a les plaques que es col·loquen als cantons, i no té valor postal. Quan escrivim un nom de carrer no hem d'incloure aquesta informació.

Podem escriure els noms amb la versió completa ("carrer de la Mar"), sense deixar articles ni preposicions, o amb una versió abreujada.

Esperau...

Ajuda per a la cerca:

Podeu fer servir les cometes per indicar el principi o el final d'un mot. Per exemple, "mar" només troba carrers que contenguin la paraula "mar". "mar torna també carrers amb paraules com "Martí". mar" troba carrers amb paraules acabades en "mar", com "Biniamar".

Nom actual Nom(s) anterior(s) Codi