Diferència entre revisions de la pàgina «Els noms dels carrers»

De Català a Cort
Dreceres ràpides: navegació, cerca
(orto)
(Informació complementària carrers)
Línia 1: Línia 1:
 
'''Llista actual dels noms dels carrers de Palma'''
 
'''Llista actual dels noms dels carrers de Palma'''
  
Els noms estan ordenats alfabèticament a partir del nucli ("carrer de la '''Mar'''"). Cal tenir en compte que el nucli va precedit d'una part genèrica ("'''carrer''' de la Mar") i, sovint, preposicions i articles ("carrer '''de la''' Mar"). De vegades, el nom inclou informació complementària ("carrer de Miquel Estelrich''', Equilibrista (1913-1987)'''"), que apareix normalment només a les plaques que es col·loquen als cantons, i no té valor postal. Quan escrivim un nom de carrer no hem d'incloure aquesta informació.
+
Els noms estan ordenats alfabèticament a partir del nucli ("carrer de la '''Mar'''"). Cal tenir en compte que el nucli va precedit d'una part genèrica ("'''carrer''' de la Mar") i, sovint, preposicions i articles ("carrer '''de la''' Mar"). De vegades, el nom inclou informació complementària ("carrer de Miquel Estelrich''', Equilibrista (1913-1987)'''"), que apareix normalment només a les plaques que es col·loquen als cantons, i no té valor postal (a la llista de carrers trobats, es mostra una mica separada del nom i en un color més tènue). Quan escrivim un nom de carrer no hem d'incloure aquesta informació.
  
 
Podem escriure els noms amb la versió completa ("carrer de la Mar"), sense deixar articles ni preposicions, o amb una [[Noms de carrers abreujats|versió abreujada]].
 
Podem escriure els noms amb la versió completa ("carrer de la Mar"), sense deixar articles ni preposicions, o amb una [[Noms de carrers abreujats|versió abreujada]].

Revisió del 12:45, 19 set 2019

Llista actual dels noms dels carrers de Palma

Els noms estan ordenats alfabèticament a partir del nucli ("carrer de la Mar"). Cal tenir en compte que el nucli va precedit d'una part genèrica ("carrer de la Mar") i, sovint, preposicions i articles ("carrer de la Mar"). De vegades, el nom inclou informació complementària ("carrer de Miquel Estelrich, Equilibrista (1913-1987)"), que apareix normalment només a les plaques que es col·loquen als cantons, i no té valor postal (a la llista de carrers trobats, es mostra una mica separada del nom i en un color més tènue). Quan escrivim un nom de carrer no hem d'incloure aquesta informació.

Podem escriure els noms amb la versió completa ("carrer de la Mar"), sense deixar articles ni preposicions, o amb una versió abreujada.

Podeu mirar també una llista de barriades.

Esperau...
Nom actual Nom(s) anterior(s) Codi